Panjang Rogo l Budak Hingga Berdarah

“Kanak-kanak itu mengadu kesakitan pada kemaluan menyebabkan wanita itu membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah Jempol,” katanya.

Menurutnya, ibu bapa mangsa kemudian membawa anaknya ke Hospital Tuanku Ampuan Najihah (HTAN) Kuala Pilah sebelum doktor memaklumkan mangsa dipercayai dirogol.

Kuala Lumpur – Seorang lelaki berusia 30 tahun ditahan semalam, selepas dipercayai merogol seorang budak perempuan berusia lima tahun hingga berlaku pendarahan pada kemaluan di padang permainan Taman Mahsan, Bahau di sini, kelmarin.

Harian Metro melaporkan Ketua Polis Daerah Jempol, Superintendan Hamzah Alias berkata kejadian berlaku jam 9.30 malam selepas mangsa bermain dengan anak jirannya sebelum dirogol suspek yang juga jirannya.

Beliau berkata kejadian disedari ibu mangsa berusia 38 tahun apabila anaknya pulang ke rumah sambil menangis dan enggan bercakap

selepas dipujuk ibunya, mangsa memberitahu seorang lelaki dikenali sebagai ‘Panjang’ membawanya ke kawasan hujung padang sebelum menunjukkan kemaluan.

0 comment... add one now