10 Gambar Buaian Cantik Anak Putera William-Kate

10 Gambar Buaian Cantik Anak Putera William-Kate-Beruntung sungguh jadi anak raja.Dari kecik dah dibuaikan dalam buaian mewah.Kalau kita dulu-dulu hanya berbuaikan kain baik yang digantung spring pada siling rumah.Berkeriuk-keriuk bunyinya kalau kalau spring tu berkarat.

infolaju7 10 Gambar Buaian Cantik Anak Putera William Kate

Seorang tukang kayu dan pembuat perabot, Dariusz Bergier kini sibuk menghasilkan sebuah buaian khas untuk bakal anak pasangan diraja Britain, Putera William dan Kate Middleton.

buaian anak kate1 10 Gambar Buaian Cantik Anak Putera William Kate

Buaian tersebut diperbuat daripada kayu oak. Ia diinspirasikan daripada reka bentuk gereja Gothic kurun ke-15. Bergier berharap hadiahnya itu dapat dihantar dari Poland ke London pada Rabu depan.

infolaju1 10 Gambar Buaian Cantik Anak Putera William Kate

 

infolaju2 10 Gambar Buaian Cantik Anak Putera William Kate

 

infolaju3 10 Gambar Buaian Cantik Anak Putera William Kate

 

infolaju4 10 Gambar Buaian Cantik Anak Putera William Kate

 

infolaju5 10 Gambar Buaian Cantik Anak Putera William Kate

 

infolaju6 10 Gambar Buaian Cantik Anak Putera William Kate

infolaju8 10 Gambar Buaian Cantik Anak Putera William Kate

 

“Saya harap dapat menyiapkan buaian ini tepat pada masanya. Masih ada beberapa pintu, ruang kecil dan ukiran yang perlu disempurnakan. Semoga buaian ini akan diletakkan di dalam bilik bayi pasangan Putera William dan Kate,” kata Bergier di bengkelnya di sini (Tuszyn, Poland).

Sewaktu majlis perkahwinan pasangan diraja itu berlangsung pada April 2011, bengkel Bergier ditugas menghasilkan beberapa buah perabot untuk sebuah hotel yang didiami oleh keluarga Kate.

Cahaya mata Putera William dan Kate akan menjadi waris ketiga takhta kerajaan Britain selepas Putera Charles serta Putera William

Incoming search terms:

Comments

comments

Baca Info Ni Jugaclose